Događanja – rujan, listopad 2019.

Uši
31 listopada, 2019
JEŽEVA KUĆICA – srednja vrtićka skupina “Iskrice”
25 studenoga, 2019
Uši
31 listopada, 2019
JEŽEVA KUĆICA – srednja vrtićka skupina “Iskrice”
25 studenoga, 2019

10. rujna 2019. odgojne skupine “Zvjezdice”, “Iskrice” i “Pčelice” obilježile su Hrvatski olimpijski dan. To je opće prihvaćena manifestacija koja promiče važnost bavljenja sportskom aktivnošću, olimpijska načela izvrsnosti u svakom području, razumijevanje, mir i solidarnost među ljudima kao sastavnice olimpijskog djelovanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19. rujna 2019. odgojna skupina “Zvjezdice” obilježila je Europski tjedan mobilnosti korištenjem modela aktivnog prijevoza (hodanjem. rolanjem, vožnjom romobila, bicikla) po školskom igralištu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26. rujna 2019. posjetilo nas je kazalište LA LA LAND s predstavom “Dan u laboratoriju malog znanstvenika”.

  • za odgojne skupine “Zvjezdice” i “Iskrice”

 

 

 

 

 

 

 

 

4. listopada 2019. posjetila nas je DJEČJA ČAROBNA SCENA (KLAUN ČUPKO) s predstavom “Hodam, vozim, plovim, letim!”

  • za odgojne skupine “Pčelice” i “Cipeliće”

 

 

 

 

 

 

 

 

11. listopada 2019. za naše najmlađe skupine “Pahuljice” i “Leptiriće” kazalište MALA SCENA izvelo je predstavu “Priča o glasu”. “Priča o glasu” otkriva publici kako nastaje glas, kako funkcionira, otkriva kako glas direktno povezuje osobu s drugom osobom, postavlja pitanje možemo li uhvatiti glas i otkriva da nema velike razlike između beba, odraslih osoba i na kraju krajeva, opernih pjevača. Ljudsko glasanje zapravo je pjevanje, a glas najbliži način komunikacije između ljudi. Čak i ako ne čujemo zvuk glasa, možemo osjetiti njegove vibracije. Glasati se znači biti čovjekom i biti dio zajednice.

 

 

 

 

 

 

 

 

Za odgojne skupine “Cipelići” i “Pčelice”, 18. listopada 2019. u sklopu projekta RUKSAK PUN KULTURE – UMJETNOST I KULTURA U VRTIĆU I ŠKOLI plesni centar “Tala” održao je interaktivnu, plesno-udaraljkašku predstavu “Misli u boji”.